loading...
 

Wandelen of Fietsen in Italia met Genius Loci Travel !


Genius Loci Travel is met name gespecialiseerd in bijzondere wandel en fietsreizen.Sinds bijna 20 jaar zetten wij wandel-en fietsvakanties in Italië uit voor vrijwel alle touroperators en reisorganisaties die wandel-en fietsvakanties aanbieden, in Nederland en ver daarbuiten.

Vanaf 2011 zijn veel van onze reizen ook direkt te koop op onze website.

Bekijk ons nieuwe aanbod aan:

Wandelreizen Genius Loci Travel Fietsreizen Genius Loci Travel

 

Al onze prachtige wandelroutes, worden ter plekke door ons ontwikkeld en duidelijk beschreven. Veel van onze wandeltochten zijn uniek (en nergens anders te koop): de paden zijn vaak door ons ontdekt en worden door ons in samenwerking met de lokale bevolking en de plaatselijke autoriteiten schoongehouden. Hierdoor kan Genius Loci Travel vaak als eerste nog onbekende streken op de 'wandelkaart' zetten (vaak door vele andere reisorganisaties nagevolgd).

Maar ook in de bekende toeristische (wandel-)gebieden, zoals de kust van Amalfi, Toscane en de Cinque Terre, is het voor ons nog steeds een uitdaging om unieke wandeltochten te ontwikkelen, niet langs de gebaande paden, maar net even anders, zodat u niet met horden anderen langs hetzelfde pad loopt.

Dit geldt ook voor onze fietsreizen: uiteraard vermijden we de drukke wegen, en veelal proberen we u langs onbekende, maar prachtige plekken te voeren. Fietspaden zijn er vrijwel niet in Italie, maar vaak zult u hele stukken fietsen zonder een auto te zien !

Na bijna 20 jaar ervaring met wandel- en fietsreizen in geheel Italië kan Genius Loci Travel u de allerbeste selectie van wandel- en fietsreizen in Italië aanbieden.

Vele van onze reizen zijn standaard met een Engelstalige reisbeschrijving, maar steeds meer van onze reizen zijn nu ook in het Nederlands beschikbaar.

Onze groepsreizen zijn standaard met een lokale, Engels sprekende gids, een kenner van de betreffende streek. Op aanvraag (voor groepen van minimaal 6 personen) kan vrijwel iedere tour ook door een Nederlandstalige gids geleid worden. Onze gidsen zijn dan Nederlanders en Belgen die al jaren in Italie wonen, en het land perfect kennen (soms nog beter dan de lokalen!)

En een antwoord op uw vraag per mail (of telefoon), dat krijgt u zeker in het Nederlands!

Genius Loci Travel, wandelen en fietsen in het authentieke Italië !

HOME | FAQ'S | TRAVEL AGENTS | PRIVACY POLICY

© copyright, GLT 2022 - All rights reserved