loading...
 

Een huis in Italia - via Genius Loci Travel !

 

Het is waar, Genius Loci Travel is met name gespecialiseerd in bijzondere rondreizen, wandel - en fietsreizen.

Maar in de bijna 20 jaar dat wij vakanties in Italië uitzetten, hebben we vrijwel alle agriturismo's en karakteristieke hotels van het land aangedaan. Ook kennen we de beste plekken, met de mooiste vakantiehuizen, waarvan we er al vele aan Nederlandse klanten verhuurd hebben (via alle voornaamste aanbieders in Nederland).

We hebben daarom besloten om onze klanten nu ook direct van onze kennis van Italië te laten profiteren.

Vanaf eind 2011 is ons gehele aanbod aan vakantiewoningen ook direkt te boeken via onze website.

Voor die tijd kunt u ons schrijven met uw speciale wensen, en wij vinden de passende woning voor u !

vakantieverblijven Genius Loci TravelWij bieden u een breed aanbod aan vakantiehuizen, agriturismo's en speciale hotels, appartementen in de historische steden, prachtige villa's (met of zonder zwembad), boerderijen en zelfs kloosters en kastelen. Onze vakantiehuizen hebben altijd een authentieke sfeer en liggen altijd op een bijzondere plek, met vele mogelijkheden voor een prachtige, afwisselende vakantie. Wat uw voorkeur ook is: zoveel mogelijk rust of dichtbij aale bezienswaardigheden, aan zee of in de heuvels, ons aanbod biedt alle mogelijkheden en wij geven u graag advies.

 

 

 

 

 

vakantieverblijven Genius Loci Travel Onze vakantiewoningen vindt u met name in onze ‘eigen’ streek, Campania, met de kust van Amalfi, de Golf van Napels en de Cilento één van de veelzijdigste stukken Italië. Maar we bieden ook accommodaties aan in Toscane, Umbrië, de Marche, aan de Italiaanse Meren, op Sicilië, in Calabrië, op Sardinië en ook stadsappartementen in Rome, Venetie, Florence en nog veel meer.

En de service van Genius Loci Travel beperkt zich niet tot het verhuren van een woning !

Wij geven u alle mogelijke opties om het beste uit een vakantie te halen: op uw eigen plekje in Italië kunt u uiteraard genieten van de rust en het uitzicht. U kunt uitstapjes maken en boodschappen doen op de lokale markten. Maar als u uw vakantiewoning via ons boekt, vindt u bij aankomst ook beschrijvingen van de mooiste wandel- en fietsroutes in de omgeving, tips voor bezoeken aan bezienswaardigheden, culturele happenings, festivals, kortom alles voor een 'full immersion' in het echte Italië ! Naast uiteraard het lekker relaxen met een boek of een glas wijn...

Na bijna 20 jaar ervaring met reizen in geheel Italië kan Genius Loci Travel u de allerbeste selectie van vakantiewoningen in Italië aanbieden. Huur nu direkt ! De beste vakantiewoningen voor minder geld !

Genius Loci Travel, wonen in het authentieke Italië !

HOME | FAQ'S | TRAVEL AGENTS | PRIVACY POLICY

© copyright, GLT 2022 - All rights reserved